Imprimante multifunctionale: Ajutor nepretuit pentru firma ta

Daca tocmai ti-ai deschis firma si iti faci stocul de echipamente de calcul, e bine sa ai in vedere ca vei avea nevoie sa derulezi mai multe operatiuni. O investitie in imprimante multifunctionale este cea mai potrivita pentru a acoperi toate nevoile unei firme la inceput de drum.
Imprimante multifunctionale: Ajutor nepretuit pentru firma ta
Cu siguranta o firma noua va avea nevoie de la inceput sa printeze documente, sa scaneze diverse acte si sa copieze diverse informatii. De aceea, daca tot ai posibilitatea sa faci ceva achizitii de echipamente inca din prima luna de activitate, este ideal sa acoperi toate nevoie printr-o singura masinaria, iar alegerea unei imprimante multifunctionale va fi cu siguranta o decizie utila si inspirata pentru usurarea muncii de birou.

O serie de avantaje atinse daca alegi imprimante multifunctionale

In primul rand, daca esti beneficiarul unor imprimante multifunctionale, ai castigat din start accesul la mai multe tipuri de operatiuni de birou. Munca administrativa este semnificativ usurata daca ai la indemana tot ceea ce ai nevoie pentru pastrarea informatiilor si indosarierea datelor. De exemplu, pe segmental de resurse umane, o imprimanta multifunctionala poata fi folosita de la copierea actelor de identitate, la scanarea lor si pastrarea pe server si la printarea diverselor contracte necesare derularii activitatii in sistem optim.

Economia de spatiu nu este un aspect de neglijat. In plus, daca beneficiezi de cel putin 3 operatiuni de la acelasi echipament, investitia este mai rapid amortizata. Cine are nevoie de imprimanta, scanner si/ sau copiere foloseste acelasi echipament si activitatea de deruleaza mai rapid si in conditii mai simple.

Cumparaturi online de imprimante multifunctionale din Eadm.ro

Poti accesa rapid oferta magazinului online Eadm.ro, unde gasesti o multitudine de modele disponibile pentru imprimante multifunctionale. Indiferent de tipul ales, nu-ti fa griji in privinta transportului. Pachetele sunt livrate prin curier si sunt asigurante cu tot ceea ce e nevoie pentru ca produsele sa fie transportate in siguranta.

Compania Access Data Media Service care opereaza magazinul online Eadm.ro furnizeaza diverse echipamente de tehnica de calcul. In afara de imprimanta, poti alege si din oferta de monitoare, tablete, scanner, servere sau videoproiectoare. Serviciul de intretinere si reparatii oferit, precum si gama de materiale consumabile disponibila sunt doua avantaje importante in colaborarea cu un furnizor, intrucat se usureaza comunicarea in caz de defectiune a unui echipament, iar reparatia se face prompt prin reteaua proprie de logistica.

Din gama de imprimante multifunctionale laser monocrom puteti alege unul dintre modelele Xeroc, Lexmark, Ricoh, Epson, HP, Oki, sau Bundle. Oferta variata de furnizori lasa libertate cumparatorului de a cumpara echipamentul cel mai potrivit pentru nevoile firmei.

Pentru a beneficia de calitate maxima, pastrarea culorilor si viteza de lucru, o alegere personalizata poti face din gama de imprimante multifunctionale laser color disponibile aici: http://eadm.ro/26-multifunctionale-laser-color. Calitatea printurilor, a informatiilor scanate sau copiate este foarte buna, iar acest tip de imprimante raspunde unor nevoi foarte variate administrative. In functie de dimensiuni, capacitate si viteza de lucru, poti alege unul din cele peste 10 modele disponibile.

O data ales modelul, comanda se da foarte simplu direct de pe site.

Citeste mai mult: Imprimante multifunctionale: Ajutor nepretuit pentru firma ta

No Comments

Leave a Comment