Accesoriile, piesele de rezistenta ale acoperisului

Pentru ca acoperisul casei tale sa dureze o viata, acesta trebuie sa fie complet. Asta inseamna ca ai nevoie, pe langa invelitoare si sistem pluvial, si de accesorii si de elemente de siguranta. Holtsuruburi, coame, parazapezi sau borduri sunt doar cateva dintre piesele care iti vor desavarsi acoperisul casei.
Bilka acoperis
Bilka acoperis
Cele mai bune produse la preturi accesibile pentru un acoperis perfect. Suna a reclama, nu-i asa? Dar ce-ai spune daca dincolo de aceste cuvinte ar fi chiar realitatea pura? La BILKA vorbim despre tehnologie si materiale suedeze, asadar o garantie a unor produse bine facute. Acoperisurile din tigla metalica sau cele din panouri din tabla faltuita, impreuna cu un sistem pluvial ii asigura locuintei integritatea pe care ti-o doresti.

Insa mai e nevoie de ceva. Asa cum o rochie de seara merge neaparat cu un pantof frumos, asa si un acoperis are nevoie de propriile-i accesorii. Iar BILKA propune o serie intreaga de accesorii pentru acoperis.

Opritor de zapada
Stii probabil ce pericol reprezinta zapada acumulata iarna pe acoperis. Mai ales daca ai casa orientata catre strada, dar chiar si in cazul in care este inconjurata de propria curte, zapada care cade in calupuri mari si grele poate rani grav pe oricine prinde dedesubt. Acesta este si motivul pentru care sistemele de parazapada, cele care taie pur si simplu zapada, previn accidentele care se pot produce in urma alunecarii unor falii mari de zapada sau de gheata de pe acoperis.

Coame
Coamele se folosesc pentru a inchide etans culmea acoperisului in doua ape. Ele sunt menite sa protejeze imbinarea celor doua structuri ale acoperisului, astfel incat apa provenita din precipitatii sa nu se infiltreze sub acesta. Insa si aici vorbim despre coama mare semirotunda, despre coama mica semirotunda, despre capace pentru coama. Toate sunt accesorii indispensabile realizarii unui acoperis perfect.

Borduri
N-ai vrea ca vantul sa patrunda pe sub tiglele metalice nici vara si cu atat mai putin iarna. De aceea, acoperisul casei tale mai are nevoie de asa-numitele borduri, elemente care se asaza pe lateralele casei si care au tocmai rolul de a nu lasa curentii de aer sa intre sub acoperis. Vei intelege ca sunt extrem de importante daca iti spunem ca, in lipsa lor, un vant mai puternic ti-ar putea lua acoperisul cu totul de pe casa. De asemenea, bordurile impiedica infiltrarea apei pe langa perete si face legatura cu sistemul de drenaj permitand scurgerea apei de pe invelitoare in jgheab.

Holtsuruburi
Pentru a fixa tiglele sau placile de tabla si accesoriile pe sipca sunt necesare suruburi de prindere. La BILKA gasesti holtsuruburi adaptate diferitelor dimensiuni, potrivite oricarui tip de culoare de acoperis ai ales.

Banda bituminoasa
Pe langa foliile anticondens mai e necesara si banda flexibila autoadeziva care sa hidroizoleze imbinarile dintre piesele acoperisului, protejand de umezeaza.

Toate aceste accesorii le gasesti la BILKA si asa cum acoperisurile si sistemele pluviale au o garantie mare datorita materialelor si tehnologiei ultramoderne folosite, asa si accesoriile pentru acoperis sunt garantate ani buni.

Despre Acasa Media
Acasa.ro este in prezent unul dintre cele mai vizitate portaluri din Romania cu peste 1.500.000 de vizitatori lunar si peste 300 000 membri activi. Portalul are o structura complexa cu 33 de sectiuni si trimite lunar 22 newslettere la peste 150 000 de abonati.

Conform informatiilor trafic.ro, portalul detine acum locul 22 in clasamentul general al site-urilor romanesti si locul 2 la sectiunea Lifestyle

Citeste mai mult: Accesoriile, piesele de rezistenta ale acoperisului

No Comments

Leave a Comment