Foie gras gasca – pentru preparate rafinate

Iti place sa gatesti pentru cei dragi? Vrei sa incercei retete inedite in care sa utilizezi ingrediente rafinate? Sau poate gestionezi un restaurant unde mancarurile sunt adevarate delicatese? Cum ar fi daca de acum ai adauga in meniu si preparte pe baza de foie gras gasca? Este destul de greu sa gasesti acest produs si sa ai garantia ca este proaspat. Din fericire exista Euro Indal, distribuitor de foie gras recunoscut pentru calitatea produselor comercializate.
Foie gras gasca – pentru preparate rafinate
Dar ce este acest foie gras gasca?

Foie gras este mai exact ficatul de gasca sau rata ce are o textura matasoasa si o aroma rafinata. Este o specialitate ce nu lipseste din bucataria marilor bucatari. Pentru a obtine acest foie gras, pasarile trebuie crescute intr-un mediu curat si trebuie hranite cu cereale intregi si iarba din abundenta. Obtinerea unui foie gras perfect tine atat de calitatea animalului, cat si de calitate cerealelor utilizate. Ce efect are acest foie gras pentru organism? Fiind bogat in acizi grasi nesaturati, preparatul are rolul de a reduce nivelul colesterolului “rau” din sange. Prin urmare are un efect pozitiv pentru organism. Produsul se comercializeaza in ambalaje corespunzatoare precum borcane, pungi vidate sau pungi autosigilante. In functie de preferinte clientul poate comanda foie gras gasca congelat sau proaspat.

In marile restaurante foie gras este utilizat cu regularitate. Cu toate ca este un preparat fin el este accesibil si pentru persoanele care nu au o afacere in domeniul restaurantelor. Poate fi utilizat ca produs de baza pentru o multime de preparate. Cu toate astea este foarte important de unde alegi sa cumperi produsul. Daca vrei sa utilizezi produse de buna calitate atunci cu siguranta vei fi interesat de oferta companiei Euro Indal.

Cine este Euro Indal? Despre oferta lor de foie gras gasca

Denumirea de Euro Indal apartine unei companii specializate in importul si distributia preparatelor alimentare fine. In oferta acestora se gaseste atat foie gras gasca cat si foie gras rata, dar si o multime de alte produse la fel de rafinate. Deoarece calitatea reprezinta un aspect de baza, Euro Indal s-a axat pe producatori de top pentru a avea garantia ca vor comercializa doar cele mai bune produse. Despre preturile solicitate se poate spune ca sunt accesibile atat pentru clientii care doresc sa pregateasca preparate in cadrul familiei, cat si pentru clientii care detin diferite restaurante, hoteluri sau alte afaceri din domeniu.

Pentru a asigura clientilor un acces cat mai rapid asupra produselor promovate, compania Euro Indal a lansat si un magazin virtual ce poate fi accesat la adresa foie-gras.ro. Aici se gasesc o multime de informatii in legatura cu produsele comercializate dar si retete apetisante care merita incercate.

Alege sa consumi produse de buna calitate daca vrei sa ai o viata sanatoasa. Euro Indal iti vine in ajutor cu o multime de produse desebit de fine, dar care sunt accesibile la pret. Daca ai nevoie de informatii suplimentare suna la numarul de telefon 0744.585.641. Comanda online sau telefonic produsele dorite. Adauga foie gras gasca in preparatele pe care le gatesti si cu siguranta vei surprinde placut toti membrii familiei.

Citeste mai mult: Foie gras gasca – pentru preparate rafinate

No Comments

Leave a Comment