Confort și igienă acasă sau la hotel, cu uscătoare de păr profesionale Citeste mai mult: Confort și igienă acasă sau la hotel, cu uscătoare de păr profesionale

Dincolo de avantajele sale estetice și practice, ”moda” uscătorului de păr de perete instalat în baie, preluată din designul marilor hoteluri internaționale, este în primul rând o soluție de igienă. Confortul din hotel este de multe ori o sursă de inspirație și un ”trend” care este adoptat și acasă, din motive practice, estetice, dar și igienice.

La prima vedere, uscătorul de păr clasic, ce poate fi folosit în orice încăpere ce dispune de o priză, pare mai avantajos datorită mobilității. Din punct de vedere igienic însă, nu este tocmai recomandat să ne uscăm părul în altă încăpere decât baia, pentru că este inevitabilă căderea părului și răspândirea firelor de păr, aproape invizibile, în locuri unde luăm masa, de exemplu sau unde dormim.

De aceea, uscătorul cu poziție fixă în perete, instalat aproape de oglindă și mereu la îndemână, este soluția practică și mai ales igienică pentru îngrijirea parului.

Valera , un brand recunoscut la nivel internațional în industria hotelieră

Cel mai important brand din industria uscatoarelor de păr hoteliere este Valera, primul care a ținut cont de aceste considerente de igienă și de cerințele unei piețe în dezvoltare. În 1955 Gustavo Soresina înființa în Elveția prima fabrică ce avea să producă viitoarele uscătoare de păr Valera, toate produsele fiind concepute în urma unor cercetări amănunțite cu privire la efectele acestora pentru sănătatea părului. Succesul său de atunci a transformat această marcă într-un nume recunoscut la nivel internațional, asociată cu brandurile hotelurilor de lux precum J.W. Marriott, Radisson, Hilton, sau cu renumitele Hoteluri Burj Al Arab, Taj Mahal, Palace Hotel Gstaad.

Uscătoare de păr Valera cu timer și funcții de reglare a temperaturii

”Vârful de lance” al acestei game de produse este Valera HOTELLO AC White, unul dintre puținele din lume recomandate pentru centrele SPA, datorită motorului AC și a protecției IP 24 împotriva umezelii. Uscătorul de păr este dotat, de asemenea, cu timer de funcționare cu oprire automată la 8 minute, furtun extensibil până la 1,2 ml și un mâner pivotant ce este întotdeauna rece la atingere.

Valera Excel Shaver Silver, un al foehn de calitate cu suport mural si priză pentru aparatul de ras, este dotat cu 6 combinații dintre temperatura și intensitatea jetului de aer și poate fi cumpărat la prețul de 440 lei + TVA.

Pentru o soluție practică și economică, Valera Executive 1200 Super dispune de 3 poziții pentru nivelul de temperatură, design antialunecare și concentrator de aer, un uscător de păr cu garanție de 2 ani la prețul de 179.37 lei + TVA.

Toate aceste uscătoare de păr sunt fabricate și montate integral în Elveția. O dotare importantă, valabilă pentru întreaga categorie Valera, este butonul safetypush ce împiedică apariția eventualelor accidente ce pot fi cauzate de utilizarea necorespunzătoare.

IgienaPHS.ro, magazinul tău de produse profesionale de igienă și curățenie

Magazinul online IgienaPHS.ro vă prezintă produse și echipamente de igienă și curățenie profesionale de la cele mai apreciate branduri, astfel că baia poate fi echipată și dotată complet cu toate accesoriile necesare pentru confort și igienă, fie că vorbim de unități HoReCa, centre medicale, spatii comerciale, sedii de birouri sau de locuința proprie.

De la uscătoare de păr și uscătoare de mâini de ultimă generație, dispensere sau dozatoare de săpun lichid, până la odorizante sau șervețele și prosoape de hârtie, toate aceste produse profesionale de igiena si curatenie pot fi comandate online, rapid și ușor pe site-ul nostru.

Despre Igiena PHS

Compania IgienaPHS activeaza de 15 ani intr-un domeniu in care perfectiunea este un standard, oferind solutii de igiena si curatenie celor mai exigenti clienti de pe piata din Romania.

Citeste mai mult: Confort și igienă acasă sau la hotel, cu uscătoare de păr profesionale

No Comments

Leave a Comment