dinti3

Clinica Dental Praxis: un exemplu pozitiv

Clinica Dental Praxis este atipica. In primul rand prin faptul ca, atunci cand spui clinica stomatologica, te gandesti automat la o sala de asteptare apasatoare, in care se aude numai zgomotul frezei si miroase…ca la dentist. Ei bine, uite ca nu e asa. Se poate ca si la noi, in Romania, sa existe clinici la fel ca in tarile civilizate, cu personal prietenos, profesionist si supercalificat.

Si, la fel ca in strainatate, iti poti alege ziua, ora si medicul pe care il doresti, printr-o programare online, unde completezi campurile din aplicatie cu numai cateva informatii. Simplu si usor de facut. Ai la dispozitie liste de preturi, tratamente si galerii foto, care sa te ajute sa iei cea mai buna decizie : implant dentar, extractie dentara, aparat dentar , albire profesionala a dintilor (sa ai si tu un zambet de reclama, nu numai vedetele care “ranjesc” in pauzele publicitare). Beneficiezi de tot felul de oferte tentante si, ceea ce este cel mai important, ai si optiunea platilor in rate. Ce iti poti dori mai mult?

La Dental Praxis vei veni de placere de fiecare data si vei pleca mai mult decat multumit. De ce? Pentru ca esti tratat cu respect, indiferent de natura interventiei pe care o soliciti, pentru ca eneficiezi de raportul “calitate-pret”, pentru ca te simti confortabil si pentru ca nu mai esti un simplu pacient dupa ce parasesti clinica. Eticheta obliga, iar tu stii ca de fiecare data vei avea parte de servicii de 5 stele. Si tocmai de asta o vei recomanda, in cunostinta de cauza, stiind ca nu vei da gres!

Va las mai jos datele de contact :
Adresa. Str.Boișoara, nr.10-12, sector 6, București, la 200 m de Maternitatea Giulești
Mobil: 0765 449 033
telefon: 021/367 28 28
email: office@clinica-dentalpraxis.ro

Program de lucru:
Luni-Vineri: 09:00- 21:00
Sâmbăta : 10:00-14:00
Duminica: închis

No Comments

Leave a Comment