Ce tipuri de localuri sa evit?

Atunci cand vrem sa ne petrecem seara in oras, trebuie sa alegem cu grija localul in care vom merge. Daca de exemplu tii neaparat sa fumezi o narghilea Bucuresti de calitate, alegi Azuko. La Azuko te poti bucura de o narghilea deosebita. Gama de arome este una foarte variata. Poti alege sa fumezi narghilea cu urmatoarele arome: menta, vanilie, trandafir, piersica, banana, cocos, pepene galben, pepene rosu, strugure, portocala, lamaie, grapefruit, cirese, capsuni sau mere. Chiar ai de unde alege, indiferent de gustul pe care-l preferi. In plus, la Azuko te poti bucura si de o mancare delicioasa sau o cafea deosebita.

Azuko este unul dintre localurile pe care le poti vizita oricand, la orice ora si te poti simti bine. Insa ai in vedere faptul ca exista si localuri pe care trebuie sa le eviti. Iata care sunt acestea dupa parerea noastra:

• Localurile frecventate de oameni dubiosi
Daca vrei sa te simti bine atunci cand iesi in oras, evita localurile frecventate adesea de oameni dubiosi. Oamenii dubiosi sunt acei oameni care iti creaza un anumit disconfort cand ii vezi. Oamenii dubiosi sunt aceia care au obiceiul de a fi agresivi si de a se ocupa de tot felul de activitati mai putin legale. Evita astfel de localuri daca vrei sa te relaxezi si sa te simti bine in orice seara.
• Localurile cu mancare de proasta calitate
Daca iesi in oras pentru a servi masa, evita localurile care au un renume prost deoarece nu au mancare de calitate. Vestile rele circula repede, fapt pentru care nu va fi greu sa afli cum stau lucrurile. Din moment ce vrei sa servesti masa in oras, primul lucru care conteaza trebuie sa fie calitatea mancarii servite. Si aici intra gustul, aspectul, igiena si alte lucruri care conteaza.

• Localurile cu muzica proasta
Daca te relaxeaza muzica buna, alegi un local cu muzica buna, asa cum e Azuko. Daca de exemplu nu-ti plac sub nici o forma manelele si le consideri o muzica proasta, in mod categoric trebuie sa eviti localurile in care se asculta manele. Alege un local in care muzica e pe placul tau, un local cu muzic rock daca iti place rock-ul, cu muzica retro, daca adori muzica retro si asa mai departe.

• Localurile in care curatenia lasa de dorit
Evita sa calci in localurile in care curatenia lasa de dorit. Un local care se respecta pune igiena pe primul plan, de la curatenia de pe mese, pana la cea din toalete. Cand iesi in oras cu siguranta te expui multor microbi. Daca alegi un local in care igiena lasa de dorit, sansele de a lua anumiti microbi sunt mult mai mari. Scopul pentru care iesi in oras e acela de a te distra si de a te simti bine, nu de a te feri de mizerie.

• Localurile cu personal care lasa de dorit
Nu sunt rare cazurile in care oamenii se plang de modul in care au fost tratati de personalul unui local. Pentru a nu-ti strica seara, asigura-te de faptul ca alegi un local in care personalul stie sa se poarte cu clientii.
Pentru o seara cat mai reusita ia in calcul toate aspectele amintite mai sus.

No Comments

Leave a Comment