Cum am ajuns la clinica stomatologica?

Cine ar fi crezut ca la batranete sunt atat de important dintii? Pe timpul meu lucrurile erau altfel, nu conta cat de mult iti intretii dintii ci sa a ice manca. Chestiile cu pasta de dinti, periuta au ajuns la noi mult mai tarziu si ce sa mai faci cu ele cand deja gura ta se plange de dureri? Cand exista atat de multe carii care sa iti faca zile si nopti negre?

Aceste lucruri se rezolva simplu cu o sticla de palinca, cum ar zice batranul meu tata, dar cu toate acestea ce faci atunci cand primele gropi incep sa apara in gura? Can mancarea nu se mai mesteca la fel de usor? Sa astepti pana ramai definitive fara dinti sau sa apelezi la cei care detin o clinica de stomatologie? Pe timpul nostru lucrurile erau simple pur si simplu faceai ce te taia capul, dar acum avem informatii.

Acum doctorii au aparate de ultima generatie la care nu mai vezi tot ce se intampla, cu o simpla injectie poti primi si un pumn in fata ca tot nu vei simti nimic. Dar ce faci cu teama de spitale de doctori? Cum convingi o persoana care nu a fost in viata ei la doctor sa mearga cu tine? Simplu ii spui ca il duci in parc si apoi opresti taxi-ul la clinica, el nu va putea face scandal de rusine si asa ai castigat.

Si uite asa am ajuns eu in acest fotoliu foarte confortabil al stomatologiei in asteptarea doctorei care ne va raspunde la toate informatiile referitoare la un implant dentar, inca nu imi vine sa cred ca m-am lasat bagat in asta dar sper ca totul sa se reolve cu bine in final. Macar acum sa vada si nepotii mei ca buni este cel mai tare… sper…

No Comments

Leave a Comment