Dinti mai albi pentru un zambet mai frumos

Multe persoane se confrunta cu problema unei danturi urate, albirea dintilor de acasa fiind dificila. Iar pentru noi ca persoane este jenant sa iesim pe afara, sa luam parte la un eveniment cand stim ca avem dintii ingalbeniti sau degradati. Insa aceste griji sunt inutile pentru ca exista numeroase metode profesionale prin care ne putem albi dintii.

Mai raman insa intrebari la care avem nevoie de raspunsuri: cat costa un astfel de tratament, cat dureaza, daca este dureros sa nu, cat timp va avea efect? Voi incerca asadar sa raspund la aceste intrebari cu ajutorul specialistilor de la clinica dentara Delta Clinic Dent din Bucuresti. In primul rand, costul unui astfel de proces. Fiind vorba de ceva profesional si de durata, costul nu este extrem de mic, dar nici extrem de mare. Este cuprins intre 500 si 1800 de lei, relativ accesbile in comparatie cu rezultatele obtinute. Cei de aici dar si parerile clientilor ne asigura ca look-ul nostru de va imbunatati in cel mai scurt timp. Cu toate acestea, trebuie tinut cont de faptul ca nu toate persoanele isi pot albi dintii. Femeile gravide si persoanele care sufera de anumite boli nu pot urma un astfel de tratament, putand avea efecte negative grave, pe termen scurt sau pe termen lung. Nici persoanele care au suferit modificari ale cavitatii bucale nu pot urma oricum un astfel de tratament. Cei care au plombe pe dintii frontali sau afectiuni gingivale sunt predispusi la anumite afectiuni sau durere dupa realizarea sau in timpul procesului de albire.

Procesul de albire dinti Bucuresti realizat la Delta Clinic Dent este de cea mai buna calitate asa ca va pot asigura ca nu este deloc periculos si nu va va afecta dintii pe viitor. Iar rezultatele vor fi diferite in functie de tipul dintilor. In cazul unei persoane care fumeaza si care a consumat si consuma bauturi acidulate sau alcoolice, dintii au o tenta mai inchisa iar procesul nu ii va face foarte albi. Pe de alta parte, pentru o persoana care isi ingrijeste in mod constant dintii si nu face excese, procesul va avea cele mai bune rezultate. Iar procesul dureaza foarte putin, maxim o ora, asa ca nu este necesar sa va faceti mult timp liber pentru asta.

No Comments

Leave a Comment