Un parfum pentru fiecare stare de spirit

De fiecare data cand intru in contact cu oameni noi, modul in care acestia arata sau perceptia pe care o am asupra lor, dau tonul relatiei. Zambetul este important, la fel de atragator ca si curatenia hainelor. Modul in care o persoana se imbraca, modul in care asorteaza culorile elementelor vestimentare spune uneori totul despre starea sa psihica ori despre ceea ce isi doreste cu adevarat, dincolo de vorbe. La fel de important in contacul cu oameni mai noi ori cu cei pe care ii cunoastem de mult, este mirosul. Se intampla ca detergentul folosit sa nu aibe un miros atragator si chiar parfumul utilizat sa lase de dorit din cand in cand. Fiecarei persoane i se potriveste altceva, tocmai de aceea, mergi pe ceea ce simti tu ca este necesar, nu pe parerea celei mai bune prietene.

Se spune totodata ca fiecare spatiu are un miros aparte. Unde se gasesc multe carti vechi nu o sa miroasa la fel ca in bucataria bunicii unde sunt pastrate ingredientele pentru prajituri, iar in camera copiilor o sa fie un alt tip de miros comparativ cu cel in camera unui batran. Important ar fi sa pasim mereu in incaperi in care parfumul placut si aerul curat sa ne imbie.

Exista de asemenea o multime de odorizante care sunt utilizate.

Tu ce esente odorizant folosesti? Iti plac mirosurile florale? Cele care imita briza marii sau puritatea copacilor si a frunzelor acestora dupa ploaia rapida de vara? Citeste eticheta inainte de a achizitiona ceva anume si implicit inainte de utilizare.

Cum scriam si mai sus, in bucatarie, cu siguranta ai sa alegi un parfum proaspat, poate de fructe, cata vreme lavanda este potrivita oricarei alte camere. Eu consider ca lavanda are un miros puternic, foarte placut si linistitor. Poate de aceea si ceaiul de lavanda este atat de cautat in special iarna. Iata o alta idee, exista varianta alegerii odorizantului chiar in functie de anotimp. Vanilia e potrivita sarbatorilor din iarna si duce pe toata lumea cu gandul la prajituri. Ori noi toti mancam prajituri la diverse evenimente?!

Indiferent daca vorbim de un parfum personal ori unul destinat camerelor din casa ta, alege ceva ce sa iti faca placere cu adevarat, o esenta care sa te reprezinte.

No Comments

Leave a Comment