yuty6utyui

Cum sa alegi plasa de gard bordurata

Daca esti un constructor de meserie si frecvent ajuti la crearea de noi camine si facilitatile pe care le aduce cu sine ideea de camin sigur, atunci cu siguranta termenul de plasa de gard bordurata iti este cunoscut. Pentru toti ceilalti, care aveti in plan crearea unor tarcuri, perimetre sau chiar garduri despartitoare, trebuie sa stiti ca plasa de gard bordurata este un instrument de calitate utilizat pentru a face posibila toate acele constructii ce au nevoie de o delimitare in timp si spatiu, conform dorintelor si necesitatilor tale.

yuty6utyui

Denumirea de plasa bordurata vine de la faptul ca acest tip de plasa este lucrata prin presarea plasei intr-un profil bordurat care, din punct de vedere vizual, capata forma similara unui fagure. Aceasta este realizata intr-un mod ingenios prin sudarea ei in punctele cheie ce permit o buna rezistenta, fara ca acest lucru sa-I afecteze maleabilitatea, respectiv usurinta in manevrare.

Tipul acesta de plasa de gard este realizata din materiale rezistente la coroziune si la alti factori naturali sau antropici, dar detine si o usurinta in manevrare spre deosebire de alte tipuri de plase sau de gardul clasic, din lemn.

Plasa de gard bordurata poate fi achizitionata din acest magazin cu materiale de constructii si aceasta se alege tinand cont de nevoile de amplasament. Spre exemplu, daca doresti sa construiesti un gard pentru pasari, atunci este posibil sa ai nevoie de o plasa cu o lungime si o latime mai mare. Avantajul este ca acest tip de plasa se regaseste intr-o varietate larga de dimensiuni si culori, precum si ca duritate.

Poti folosi acest tip de plasa atat pentru uz casnic, la realizarea unor constructii auxiliare necesare gospodariei tale, dar totodata poti utiliza plasa de gard bordurata si in mediu industrial sau in cel public, pentru crearea de spatii verzi, locuri de joaca, fie la diferite spatii de uz public. Tu pe care o alegi?

No Comments

Leave a Comment