Sex shop-urile – De la inhibitii, la necesitate.

 

timthumb (4)

Simpla mentiune de sex shop tinde de multe ori sa ne transforme in persoane timide si chiar introvertite. Viata intima ramane pentru multi dintre noi un punct extrem de sensibil si un fapt ce-l pastram pentru noi insine chiar si dupa ce am trecut la alt nivel, respectiv la viata de cuplu. Cu precadere in primele momente ale unei relatii cand facem cunostinta cu pasi micuti cu jumatatea noastra, moment in care ne este frica sa spunem anumite lucruri sau sa ne etalam anumite dorinte.

Specialistii au dovedit in repetate randuri ca sinceritatea in cuplu castiga foarte mult teren la capitolul relatii de lunga durata si ca marturisirea inclusiv a celor mai delicate inhibitii si/sau acceptarea lor creste dragostea si amorul.

Si nu doar o data s-a concretizat faptul ca viata sexuala se poate transforma intr-un aspect monoton si anost care indeparteaza partenerii pe zi ce trece. Astfel, o viata sexuala implinita creste increderea in sine, in partenerul de viata si in acelasi timp duce la cresterea productivitatii si a tonusului general.

De aceea, la nevoie, nu ar trebui sa ascunzi faptul cand iti doresti ceva mai mult si/sau ceva nou. In ajutor iti pot veni diferite accesorii sexuale care vor face femeile sa atinga limita cerului si caile infinite ale extazului.

Daca esti la inceput de drum in descoperirea unor jucarii sexuale adecvate, astfel de vibratoare pot fi solutia optima pentru a pune primii pasi unei noi aventuri sexuale. Deopotriva, femeilor extrem de experimentate li se recomanda un dildo pe masura placerilor acestora.

Daca vrei sa incerci pentru prima data jucarii sexuale este recomandat sa nu exagerezi. Nu intotdeauna marimea conteaza, iar in alegerea jucariilor sexuale adecvate ar trebui sa te consulti si cu partenerul de viata.

 

Totodata trebuie sa mai stii ca preludiul joaca un rol extrem de important. Intotdeauna viata sexuala capata un bonus atunci cand incepi jocul amoros prin mangaieri tandre, vorbe cat mai putine si de preferat exprimate sub forma unor soapte dulci. Este foarte important sa-i oferi partenerei senzatia de siguranta in bratele tale si acelasi sentiment de implinire fata de intreaga relatie.

No Comments

Leave a Comment