GSMstore iti ofera incarcatoare retea de calitate superioara!

IVMIC7505035

Accesoriile gsm au devenit aprope de nelipsit din geanta sau rucsacul fiecarei persoane. Asa se face ca magazinul GSMstore.ro ofera o gama vasta de produse care pot imbunatati experienta utilizatorilor cu gadgeturile lor.

Un incarcator de voiaj este intotdeauna util, deoarece bateria telefonului poate sa se termine fara sa ne dam seama, iar un incarcator la indemana este foarte indicat. GSMstore.ro pune la dispozitia clientilor o multime incarcatoare retea compatibile, cu telefoane precum Iphone, Nokia, LG, Samsung, Sony Ericson, dar si incarcatoare micro universale care se potrivesc la alte brand-uri.

Produsul incarcator voiaj mini usb este un produs excelent pentru cei care doresc sa fie independenti tot timpul, mai ales pentru persoanele care aleg mereu destinatii departe de casa.

Acest incarcator pentru acumulator, cu alimentare la reteaua casnica de 220V este de dimensiuni foarte mici si este prevazut cu un led albastru, care creeaza un efect foarte placut pe intuneric. Incarcatoarele sunt prevazute de asemenea cu circuite de protectie la suprasarcina si supraincalzire. Incarcatorul se va utiliza doar la telefoane cu conectorul potrivit, dar si cu specificatiile tehnice (voltaj, amperaj) corespunzatoare. La conectare, se va introduce mai intai incarcatorul in telefon si apoi in priza, la deconectare procedandu-se in ordine inversa.

Exista incarcatoare wireless, care folosesc principiul inductantei magnetice pentru incarcarea fara fire, dar nu functioneaza decat la distanta foarte mica, si nu poate incarca decat bateriile foarte mici. Incarcatoarele solare sunt si ele in studiu, pentru ca deocamdata, desi se doreste sa se foloseasca energia gratuita a soarelui, au timpi de incarcare prea mari si ar fi practici doar in zone indepartate de civilizatie.

Alte incarcatoare se incarca direct prin PC sau prin cablu, adica se incarca prin cablu direct la unul dintre porturile USB ale telefonului sau laptopului.

In privinta conectorilor USB sunt trei tipuri de conectori: port USB standard downstream, port USB downstream cu incarcare si port USB dedicat incarcarii. Portul USB standard downstream este tipul cel mai des intalnit, care furnizeaza 2.5W pe USB 1.0 si 2.0 (500mA la 5V) sau 4.5W pe USB 3.0 (900mA la 5V), portul USB downstream cu incarcare include si un circuit mai serios de incarcare, pe langa functia de transfer de date cu o puterea maxima de 7.5W (1.5A la 5V).

Desigur, importanta incarcatoarelor de telefon este foarte mare in prezent nu exista alte modalitati de auto-incarcare. De aceea, producatorii se implica in tot felul de masuri prin care cauta noi si noi solutii, prin care sa satisfaca nevoile clientilor si posesorilor de telefoane mobile, care nu isi doresc sa aiba un telefon descarcat, pentru ca acest lucru il face nefunctional, daca este telefon mobil trebuie sa fie functional mereu, dar trebuie asigurata si incarcarea dispozitivului, la fel si in cazul altor gadgeturi, de tipul tabletelor, care, mai ales cand sunt folosite in deplasare, in miscare, in masini, trebuie sa fie folosite incarcate, deci sa existe un incarcator in oricare dintre situatii.

Magazinul GSMstore.ro pune la dispozitie incarcatoare de calitate pentru orice telefon!

No Comments

Leave a Comment