OnePlus luminează cerul cu primul curcubeu nocturn (Moonbow) fotografiat cu seria OnePlus 9

Fenomenul Moonbow, extrem de rar și aproape imposibil de văzut cu ochiul liber, a fost recreat de OnePlus pentru a surprinde #TrueColors ale lunii pline, cu ajutorul OnePlus Series 9

OnePlus a luminat cerul londonez cu un curcubeu nocturn (Moonbow), un fenomen natural rar și uimitor care apare atunci când lumina lunii este refractată prin picăturile de apă din aer și care poate fi văzut doar din câteva locuri din întreaga lume.

Curcubeul nocturn a fost recreat de OnePlus cu ajutorul unor proiecții luminoase care traversează un perete de ceață de sub lumina lunii pline. Astfel a fost creat propriul Moonbow în Londra, în fața Tower Bridge. Pentru simularea fenomenului a fost nevoie de 12 ore pentru construcție, de 60 de tone de apă pe oră folosite în mod prietenos cu mediul și de un proiector puternic, de 20.000 de lumeni.

În mod normal, curcubeul nocturn se produce doar natural, iar atunci lumina este de obicei prea slabă pentru ca ochiul uman să discearnă culorile fenomenului. Cu toate acestea, folosind camera dispozitivelor din seria OnePlus 9 creată împreună cu Hasselblad, culorile șterse ale curcubeului nocturn sunt calibrate și devin vizibile prin lentila camerei, astfel încât fenomenul poate fi observat așa cum este creat de natură.

#TrueColors Moonbow a fost inspirat de parteneriatul OnePlus cu Hasselblad, unul dintre cei mai mari producători de camere și obiective foto din lume. Hasselblad este renumit pentru designul special, calitatea imaginii fără compromisuri și reproducerea rafinată a culorilor naturale.

Seria OnePlus 9 reprezintă cel mai mare pas înainte al OnePlus în ceea ce privește calitatea camerelor foto, realizat prin parteneriatul său pe termen lung cu Hasselblad, producătorul profesionist de camere foto care au imortalizat unele dintre cele mai iconice chipuri și evenimente din istoria modernă – inclusiv primii pași ai omului pe Lună. Hasselblad Camera for Mobile integrată pe noua serie OnePlus reprezintă un progres important în fotografia smartphone. Noile descoperiri sunt centrate pe noul standard al companiei pentru performanța culorilor – Calibrarea culorilor naturale cu Hasselblad – și pe un hardware premium pentru o calitate îmbunătățită a imaginii. Seria OnePlus 9 oferă, de asemenea, performanțe puternice prin cel mai recent procesor mobil Qualcomm® Snapdragon™ 888, display-ul Fluid 2.0 superior cu rating DisplayMate A+ și soluții de încărcare rapidă Warp Charge 65T și Warp Charge 50 Wireless. OnePlus și Hasselblad au ajustat împreună senzorii OnePlus 9 și 9 Pro, realizând numeroase teste de laborator ghidate de standardele înalte ale culorilor Hasselblad. Cele două companii au lucrat apoi împreună pentru a optimiza sute de scenarii de fotografiere pentru a calibra în cel mai mic detaliu performanța coloristică conform așteptărilor utilizatorilor de smartphone.

Prin prezentarea adevăratelor culori ale curcubeului nocturn, seria OnePlus 9 marchează primul pas al brandului în campania #TrueColors, încurajând oamenii din întreaga lume să împărtășească imagini despre ceea ce este autentic pentru ei. Astfel, trendul imaginilor prelucrate și al filtrelor aplicate pe fotografii este inversat.

În următoarele patru săptămâni, participanții vor avea teme săptămânale pe subiectul autenticității: True Attitude, True Love, True Freedom și True You, iar în fiecare săptămână fotograful Hasselblad, Julius Hirtzberger, va alege câștigătorul care va primi un telefon OnePlus din seria 9 și alte surprinze. Va exista, de asemenea, posibilitatea de a participa la competiția True World Experience, unde șase câștigători vor avea fiecare șansa de a călători pe unul dintre cele șase continente, documentând totul pe OnePlus 9 Series.

Pentru a participa la competiția #TrueColors, utilizatorii trebuie să sheruiască imaginile pe Instagram folosind hashtag-ul #TrueColors. Mai multe detalii sunt disponibile pe @OnePlus_Romania .

Notă pentru editori:

Pentru imagini și informații suplimentare, vă rugăm să contactați echipa OnePlus la Red Lion PR: OnePlus@redlionpr.com

Despre OnePlus:

OnePlus este o companie globală de tehnologie mobilă care forțează conceptele convenționale de tehnologie. Creat în jurul mantrei „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive proiectate într-un mod deosebit, cu o construcție premium și hardware performant. OnePlus prosperă prin cultivarea unor legături puternice și prin creșterea împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani.

Pentru mai multe informații, vizitați OnePlus.com sau urmăriți-ne la:

Instagram: https://instagram.com/oneplus
Facebook: https://facebook.com/oneplus
Twitter:     https://twitter.com/oneplus
LinkedIn:   https://www.linkedin.com/company/oneplus

No Comments

Leave a Comment